Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi.

Gāzētā ūdens aparāts SODAOLOGY

Produkta Nº 60081566
Nav komentāru Rakstīt atsauksmi
Priekšrocības : Labāka gāzes šķīdība, lielāki burbuļi : Sodaology aparātā izmantots unikāls veids, kā ievadīt CO2 no apakšas, kas nodrošina labāku šķīdību nekā injicējot gāzi no augšas, tādējādi karbonizējot ūdeni, veidojas noturīgi putojoši burbuļi. Atklājiet svaigumu : mūsu unikālajai PCTG pudelei
Cena
€ 60,26
cena par Gabals
Ar nodokli
Pec pasūtījuma  Krājums ir minimāls Krājumā
Gabals
Šobrīd šis produkts nevar tikt pasūtīts.
Apraksts
Priekšrocības:

  • Labāka gāzes šķīdība, lielāki burbuļi: Sodaology aparātā izmantots unikāls veids, kā ievadīt CO2 no apakšas, kas nodrošina labāku šķīdību nekā injicējot gāzi no augšas, tādējādi karbonizējot ūdeni, veidojas noturīgi putojoši burbuļi.
  • Atklājiet svaigumu: mūsu unikālajai PCTG pudelei ir spiediena uzturēšanas funkcija, kas ilgāk saglabā ūdzeni dzirkstošu un svaigu. Ikreiz, kad vēlaties dzirkstošo dzērienu, vienkārši nospiediet pudeles gaisa atgaisošanas ierīci, lai atbrīvotu gāzi.
  • Ērts dizains un viegla tīrīšana: Sodaology aparāts aprīkots ar viegli noņemamām pudelēm, kas ļauj atvērt vāciņu abos galos, lai iztīrītu grūti pieejamās vietas un novērstu pelējumu. Tā varēsiet pagatavot sev veselīgus burbuļojošus dzērienus!
  • Labāks planētai: vairs nav jāiegādājas vienreizējās dzērienu pudeles un neuzkrājas izlietotās plastmasas kalni.

Lietošana:

  1. Uzpildiet aukstu ūdeni līdz maksimālā līmeņa atzīmei, vai mazāk.
  2. Ievietojiet pudeli aprātā un pieskrūvējiet to pulksteņrādītāja virzienā.
  3. Nospiediet pogu.
  4. Izbaudiet pagatagoto dzērienu!

Gāzes padeve no apakšas

Izbaudiet unikālo Sodaology AllFizz dzērienu ražotāja inovāciju, kurā karbonizācijai ir pilnīgi jauna pieeja! Izmantojot mūsu revolucionāro CO2 padeves funkciju, tagad varat baudīt perfektu gāzēto dzērienu pat vismazākajam šķidruma daudzumam. Neatkarīgi no daudzuma, jūsu vēlme pēc bagātīgām, putojošām garšām tiks pilnībā apmierināta.

Viegli tīrāms

Atklājiet uzlabotas tīrīšanas ērtības, izmantojot Sodaology AllFizz dzērienu automātu! Mūsu novatoriskais dizains piedāvā ērti noņemamas daļas gāzētas pudeles augšpusē un apakšā, tā padarot tīrīšanas procesu vieglāku. Noskrūvējot abus vākus, jūs bez piepūles varat piekļūt pat vismazākajai spraugai, tā nodrošinot perfektu tīrību.

Neierobežotas dzērienu iespējas

Ar Sodaology aparātu jūs varat karbonizēt jebkuru dzērienu, ko vēlaties. Vēlaties uzlabot savu rīta apelsīnu sulu ,vai pievienot nedaudz dzirksti vakara kokteilim? AllFizz var apmierināt visdažādākās jūsu vēlmes. Izmēģiniet karbonizēt savu ledus kafiju vai ledus tēju, vai pievienojiet dzērienam svaigus augļus un ledus gabaliņus - lai iegūtu dzirkstošu, veselīgu un tieši jums piemērotu garšu kombināciju.

Dzirkstošā ūdens garša

Ja varat to iedomāties, varat to nogaršot ar Sodaology novatorisko gāzēto dzērienu AllFizz Sparkling Soda Machine. AllFizz liek gardiem dzērieniem garšot vēl labāk! CO2 pievienošana liek jūsu garšas kārpiņām uzziedēt. Karbonizējot ar AllFizz, jūs iegūstat oriģinālu, dabisku augstākās kvalitātes gāzēto ūdeni.


Raksturojums
Produkta masa, kg 2,3
Bruto masa, kg 2,3
Gāzes daudzums, m 3 0
Standarta nomas maksa, EUR/dienā (bez PVN) 0
Komentāri (0)
Joprojām nav komentāru.
    Ielādē
    Ielādē